vrijdag 10 september 2010

Schrijfster Susan Smit is zwanger van haar eerste kindje


Schrijfster Susan Smit is in verwachting van haar eerste kindje. Ze is al zo'n 3,5 maand zwanger. Zowel de aanstaande moeder als haar vriend Peter Veldhoven zijn er ontzettend blij mee. De eerste periode was erg zwaar voor Susan.

Ze was erg misselijk, maar ging door met het schrijven van haar nieuwe boek. ,,Ik schreef echt tussen de vlagen misselijkheid door. Het was nog spannend of ik de deadline zou halen, maar het is gelukt,'' zegt schrijfster Susan Smit.

Half februari is Susan Smit uitgerekend.

Susan Smit is dus in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat heeft de schrijfster aan RTL Boulevard laten weten.

Vader van de baby is haar vriend Peter Veldhoven. Smit is 3,5 maand in verwachting. De ouders in spe laten aan RTL Boulevard weten ongelooflijk blij te zijn met de komst van de baby. Susan Smit en Veldhoven maakten er nooit een geheim van graag een kindje te willen. "Dat lijkt ons geweldig", zei ze in januari.

De 36-jarige schrijfster is uitgerekend in februari. Susan Smit schreef onder meer de romans Elena's Vlucht, Wat er Niet Meer Is en Vloed.

Hoewel Susan Smit in het begin vaak misselijk was, schreef ze vlijtig door aan haar nieuwe roman. Vloed komt in januari uit. Het is een historische roman, gebaseerd op haar eigen familiegeschiedenis.